Sign in to follow this  
Followers 0
Nalar

need help with copy+pasting

4 posts in this topic

hi all ,

         I don't know if anyone else is having this problem but I cannot paste links to logs onto the forums so the experts can help me , copying is ok but its just the pasting im having problems with, the forums wont accept the shift+v or right click/paste

can anyone help if possible

thanks in advance ,

 

nalar

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can't post links on these forums? what browser are you using? There isn't anything on the site itself that will suppress links or copy/paste as far as I know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

From what I understand, Internet Explorer won't copy links, only the text, you when you copy a URL all you copy is the URL text, whereas Chrome will copy the text and will automatically hyperlink it to the URL that was copied.  If you mean that it actually won't paste anything then something is likely wrong with your browser settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok thanks for the reply , just seen these replies, thanks ill look more into it. will have a go at chrome , might be my ie settings  

thanks again.

 

edit: yeah its my ie settings somewhere , on chrome I can copy url links and paste them directly onto the forums .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.