Thels

Tooltips not loading?

5 posts in this topic

Hi,

 

For whatever reason, none of the tooltips to WoWDB load for me here on Icy Veins.

 

I basically have the same issue as Huffer in http://www.icy-veins.com/forums/topic/1685-not-connecting/, but since that thread is quite old, I didn't want to necro it.

 

I've tried several browsers on two different computers (though on the same internet connection). Is there something I can do on my end to fix this?

 

Since the guides rely on the tooltips so much, they become awkward to read if the tooltips don't work. I can click the links just fine, and any tooltips on wowdb itself also work fine, but clicking every single link is way too tedious.

 

Kind regards,

Thels.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The cards are loading fine for me.

(I have no solution, just wanted to let you know that it is more likely something to do with on your end.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

The WowDB tooltips do not work for me either on Safari and Firefox. They work on Chrome though. Weird, I will investigate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The problem should be fixed (for now at least).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.