Jump to content
FORUMS
nidosarg

Open Ports in Modem TPLink 340G + Motorola SB5101 (Getting always Closed)

Recommended Posts

Well guys i am having some troubles with my inet service, i call them and they said to me that they "CANT" open ports for my conection, so i have to use a Router (TPLINK 340G) for open the ports.

I have opened the ports in the Router TPLINK. Ports, Both TCP and UPD 3724 and 1119

Ports Config

Also i have configured DMZ:

DMZ Configuration

UPnP configuration:

UPnP Enabled

I check the ports on Whatsmyip ports and they STILL CLOSED:

Whats My IP Ports Test

All test from WMIP PORTS TEST for Games are Closed

I am using de iPv4 IPv4 /ipconfig

What i am doing wrong?

I cant get help from the inetservice becouse in Argentina costumer servive is pretty bad, and they dont care about the performance of the service.

Someone can help me?

Also i CANT LOGGING in the SB5101 Router Config Admin becouse the router "autoconfig" at the same moment that i conect the cable from the inet service.

Sorry for my bad english.

I will really apreciate you solution. Maybe i am doing something wrong.

Edited by nidosarg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...