Jump to content
FORUMS
Sign in to follow this  
otteros

Raven addon and wondering how to set this type/look of the raid frame..

Recommended Posts

Hello i was wondering im using Raven add-on buffs/debuffs add-on, i was wondering is there a way of filtering buffs that are from myself that i dont want it to appear?

 

and also how do i make my raid frame to be something like this

d1bd0f939c56e3dd18e79c6fbb60e933.png

Edited by otteros

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not sure on the Raven front (don't use it, sorry!), but for the raid frames, you just need to change it in the game settings. Go to Interface, then Raid Profiles and use the options there to add/remove the information you want. It looks like that user has text enabled, border disabled, power bars on, groups together and has changed the size.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, otteros said:

basicly the raid frame its default ones from blizzard dont need any add ons for that?

Yep, you just need to adjust the settings in Raid Profiles. That's all, no addons required,

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, otteros said:

Is there a way of editing it and it let me see it? or i need to be in a party/raid?

I believe you need to be in a party or raid with someone to check how it will look, unfortunately. You could ask a friend to log an alt, it doesn't need to stay online to stay in your party.

Share this post


Link to post
Share on other sites

made a party for mythic+ dungeon queuein a party alone for some reason it shows nothing not even with the default party frame eventhought i disabled elvui party frame. hmmm

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, otteros said:

made a party for mythic+ dungeon queuein a party alone for some reason it shows nothing not even with the default party frame eventhought i disabled elvui party frame. hmmm

Is the frame hidden perhaps in the Blizzard UI?

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, otteros said:

yeah somehow it didnt show anything after i disable my elvui party/raid frames

I think ElvUI automatically hides them when you install it, so you manually have to re-enable the frames in Blizzard's options. When you join the party, use the mini menu on the left side of the screen and make sure it is on Show, not Hide.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...