Jump to content
FORUMS
Aborro

Being sent to the Forums

Recommended Posts

Clicking literally anything on the site, excep on the forums, just sends me to https://www.icy-veins.com/forums/, so I cannot access any part of the site that isn't on the forums.

 

What are you browsing from? - I'm browsing on a computer, problem persists on Chrome and Firefox.

Where does the problem occur? - Every time I click anything at all.

Was it a one-time thing or does it occur multiple times? - Multiple times, every time, actually.

Can you provide screenshots displaying the problem? - I could, but it would just be a screenshot of the forums.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem! I tried clearing the cookies, no dice. I am using MS Edge.

Problem occurred under all possible conditions:
  following a link,
  following a bookmark,
  following a jump within your site, and
  after a refresh after clearing the cookies and deleting all the tabs that contained ivy-veins references.
 

Edited by Kavya

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry about that everyone! We had an issue during maintenance and quickly fixed it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...