Jump to content
FORUMS
Yurei

Diablo 3: Overlays of interactive item displays seem to be broken

Recommended Posts

Hey,

since a couple of days, the overlay that appears when hovering over an interactive link appears to be broken. The overlay text is being displayed without a background. Unfortunately, this renders it almost unreadable. This seems to be an issue only in the Diablo 3 section. Clicking on an item also always just opens the Blizzard Diablo homepage. That also removes the option to read the item description on the item page directly.

Regards

 

HoverOverlay.thumb.png.b60e1a987effcf9e84486b3a80db3068.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Yurei said:

Hey,

since a couple of days, the overlay that appears when hovering over an interactive link appears to be broken. The overlay text is being displayed without a background. Unfortunately, this renders it almost unreadable. This seems to be an issue only in the Diablo 3 section. Clicking on an item also always just opens the Blizzard Diablo homepage. That also removes the option to read the item description on the item page directly.

Regards

 

HoverOverlay.thumb.png.b60e1a987effcf9e84486b3a80db3068.png

Hi!

Thank you for flagging it. I have asked for this to be looked into.

Cheers.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

i still have this issue in diablo 3 sections where hovering over the item still displays the hard to read black text with no backround. clicking the item does bring me to the item page instead of to the homepage, but hovering over items still is unreadable.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, SomethingSimple said:

i still have this issue in diablo 3 sections where hovering over the item still displays the hard to read black text with no backround. clicking the item does bring me to the item page instead of to the homepage, but hovering over items still is unreadable.

Hi, looks like Blizzard's CSS is not being loaded. Could you please give us the output from the following, depending on your browser? If you are using a browser that is neither Firefox nor Chrome, please let me know.

  • On Chrome, visit any D3 page that has broken tooltips, and press F12. This should open the dev panel. If you open the Network tab at the top, filter it with us.diablo3.blizzard.com, and hit Ctrl-F5, does any entry called tooltips.css show up? If so, what is the Status displayed next to it? (Should be a number in the next column.) If not, are there any errors in the Console tab? (They have a red background.)
  • On Firefox, visit any D3 page that has broken tooltips, and press F12. This should open the dev panel. If you open the Network tab at the top, filter it with us.diablo3.blizzard.com, and hit Ctrl-F5, does any entry called tooltips.css show up? If so, what is the Status displayed next to it? (Should be a number in the first column.) If not, are there any errors in the Console tab? (They have a red background.)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/11/2022 at 7:55 AM, positiv2 said:

Hi, looks like Blizzard's CSS is not being loaded. Could you please give us the output from the following, depending on your browser? If you are using a browser that is neither Firefox nor Chrome, please let me know.

  • On Chrome, visit any D3 page that has broken tooltips, and press F12. This should open the dev panel. If you open the Network tab at the top, filter it with us.diablo3.blizzard.com, and hit Ctrl-F5, does any entry called tooltips.css show up? If so, what is the Status displayed next to it? (Should be a number in the next column.) If not, are there any errors in the Console tab? (They have a red background.)
  • On Firefox, visit any D3 page that has broken tooltips, and press F12. This should open the dev panel. If you open the Network tab at the top, filter it with us.diablo3.blizzard.com, and hit Ctrl-F5, does any entry called tooltips.css show up? If so, what is the Status displayed next to it? (Should be a number in the first column.) If not, are there any errors in the Console tab? (They have a red background.)

in google chrome one does say tooltips.css?ST=US-45956d04575efd325041f59267de12ea-342270032 "(failed) net:: ERR too many redirects, theres are 6 other tooltip.css from us.battle.net that don't have errors. I also tried firefox and it loads just fine when i hover over them. so it does seem something specific to my chrome browser

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/12/2022 at 8:35 PM, SomethingSimple said:

in google chrome one does say tooltips.css?ST=US-45956d04575efd325041f59267de12ea-342270032 "(failed) net:: ERR too many redirects, theres are 6 other tooltip.css from us.battle.net that don't have errors. I also tried firefox and it loads just fine when i hover over them. so it does seem something specific to my chrome browser

This seems to be an issue with the Diablo website where you get randomly this error when logged in. We're now looking into workarounds. Thank you very much for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...