Jump to content
FORUMS
Sign in to follow this  
kylen327

I think I did my elvui setup wrong

Recommended Posts

Hi there, first time on here.  I use ElvUi and have successfully used it on about 15 toons on Grizzly Hills.  I recently moved 2 of my toons to Perenold and I thought I had everything setup correctly but I clearly don't.  I can't click on a frame (my own or a target) and get the drop down menu.  Also, my chat isn't working.  "enter" does nothing, it doesn't populate the chat and/or allow me to answer questions or participate in conversations.  I have to click on the "/" button which populate the chat box with "Say /"  I believe it might have been a wrong setup step (maybe CVars?) but I don't know, nor do i know how to back up to the setup again.  Tried to uninstall Elvui, Project Azilroka, and Shadow and Light, but when I reloaded them my screen was just the same.  No setup again.  Help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rare Patron

id suggest resetting ur elvui unless ur using windtools and some reason the patch notes thing for it is still open

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/5/2022 at 4:15 AM, kylen327 said:

Hi there, first time on here.  I use ElvUi and have successfully used it on about 15 toons on Grizzly Hills.  I recently moved 2 of my toons to Perenold and I thought I had everything setup correctly but I clearly don't.  I can't click on a frame (my own or a target) and get the drop down menu.  Also, my chat isn't working.  "enter" does nothing, it doesn't populate the chat and/or allow me to answer questions or participate in conversations.  I have to click on the "/" button which populate the chat box with "Say /"  I believe it might have been a wrong setup step (maybe CVars?) but I don't know, nor do i know how to back up to the setup again.  Tried to uninstall Elvui, Project Azilroka, and Shadow and Light, but when I reloaded them my screen was just the same.  No setup again.  Help?

I believe your old addon settings can be found under World of Warcraft/_retail_/WTF/Account/AccountID/RealmName/CharacterName

You're on a new realm, so I'd try to change your old realm's folder from Grizzly Hills to Perenold and your character name folders as well if you changed your char names. Then try launching the game with the same addons to see if everything works the way it should.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...